Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
78.40 €

Madhësia

100 ML 055
50 ML 055
30 ML 055

Sasia

Apliko

Zbuloni Mr Burberry Indigo, një agrume e freskët dhe energjike me dru, që kujton ajër të freskët përgjatë bregdetit britanik. Vaji me gjethe aromatike dhe vaji të butë gjallërojnë shënimet e limonit dhe rozmarinë. Qelqi qelibar dhe lisi sjellin thellësi.

Brand BURBERRY
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum