Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
35.60 €

Ngjyra

102
202
203
301
302
303

Sasia

Apliko

Një korrektor risi. Tre xhela të avancuar krijojnë një ekuilibër të ri ideal të mbulimit, pa peshë dhe mbulim rezistent ndaj rrudhave. Mbulon bukur me vetëm një rrëshqitje dhe qëndron në vend për 24 orë

Brand SHISEIDO
Ngjyra 102
Fytyra N/A
Forum