Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
48.10 €

Ngjyra

108
111
110 HONEY
108.3 ORGANZA
108.5 CASHEW
109 WHEAT

Sasia

Apliko

Kompleksi që i jep fytyrës tuaj një shkëlqim rinor. Falë kompleksit të ri optimizues të tenit të lëkurës,dukja juaj është menjëherë rrezatuese dhe plot shkëlqim. Pikat me pigment dhe parregullsitë fshihen. Ekstrakte nga ekstraktet çikore dhe jania e kuqe ndihmojnë për të optimizuar shkëlqimin e lëkurës tuaj. Lëkura juaj është më e fortë dhe më e shëndoshë, e lëmuar dhe rrezatuese aq bukur çdo ditë.

Brand CLARINS
Ngjyra 110 HONEY
Fytyra N/A
Forum