Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
29.90 €

keyword.

N/A

Sasia

Apliko

CLEAR-OUT Expert Blackhead është i përbërë nga një shkop që matetifikon dhe shtrëngon poret dhe një maskë që thith sebumin e tepërt nga lëkura ndërsa minimizon shfaqjen e poreve dhe kokave të zeza. Ky produkt 2-në-1 përmban përbërës me origjinë natyrore 88%, duke përfshirë Ekstraktin Moringa, Bamboo, Dredhëz, Meadowsweet dhe gëlqere të gjelbërt të cilat kur kombinohen, heqin grimcat e ndotjes, zhvendosin pikat e zeza dhe lënë lëkurën të ndjehet e detoksikuar, të qetë dhe të lëmuar. Të aplikohet një ose dy herë në javë.Ngjitja: Përqendrimi në zonën T, zbatohet në lëkurën e lagur dhe shpëlarhet butësisht.Maska: Aplikoni një shtresë në lëkurën e thatë dhe lëreni për 5-10 minuta para se të shpërlani.

Brand CLARINS
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum