Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
27.50 €

keyword.

50 ML 055

Sasia

Apliko

Një hidratues super i pasur, energjetik, i formuluar për të ndihmuar në zgjimin e lëkurës së lodhur, pa shkëlqim dhe ekstra të thatë, me hidratim 72-orësh. Zgjon lëkurën me 72 orë hidratim të vazhdueshëm. Teknologjia Hydra-Hug helps ndihmon në tejkalimin e hendekut midis qelizave të lëkurës për të siguruar që lagështia të jetë e mbyllur për rehati të qëndrueshme. Kafeja dhe Ginseng-u ndihmojnë në rigjenerimin e lëkurës për shkëlqim të përtërirë. Lëkura duket dhe ndihet e rilindur.

Brand ORIGINS
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum