Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
69.72 € 99.60 €

Madhësia

N/A
30 ML

Sasia

Apliko

Duke festuar gjallërinë dhe diversitetin e atyre që identifikohen me filozofinë moderne të Shtëpisë së aromave Gucci Bloom, të zhvilluara plotësisht nën vizionin e Alessandro Michele, janë për ata që përjetojnë jetën dhe frytet e saj në mënyrë që të lulëzojnë në veten e tyre reale. Duke qëndruar besnikë ndaj përbërësve të Gucci Bloom Eau de Parfum, Gucci Bloom Profumo di Fiori i ri përmban gjelbërimin e freskët natyral, cilësinë e pasur të luleve dhe thellësinë e butë të tuberozës. Duke ofruar një kthesë rrezatuese në nënshkrimin e mrekullueshëm me lule të bardha të Bloom Eau de Parfum, Profumo di Fiori lëshon potencialin e varësisë dhe magnetizmin e thelbit tuberozë, të përzier me sythe të mbyllura të zambakut jasemin për një shprehje më të menjëhershme dhe të drejtpërdrejtë.

Brand GUCCI
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum