Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
116.00 €

Madhësia

30 ML 350 BISQUE
50 ML 350 BISQUE
100 ML 350 BISQUE

Sasia

Apliko

Ky parfum përfaqëson modën e lartë dhe kulturën unike të rrugës në Romë - një qytet plot kujtime, ku kulturat dhe estetika shfaqin një qëndrim të lumtur ndaj jetës, tërheqëse për gruan që pretendon dhe krijon rregullat e saj. Kjo aromë e qëndrueshme për gratë kombinon aromën e agrumeve të limonit italian me kombinimin e luleve të një mijë petaleve të trëndafilit Damascan dhe myshkun e bardhë sensual.

Brand VALENTINO
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Group Id A-025309
Forum