Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
63.00 €

Ngjyra

250 ML 103N

Sasia

Apliko

I pasuruar me ekstrakt kaktusi, xhel dushi Sauvage është formuluar me 84%* përbërës me origjinë natyrale. Xheli i dushit Sauvage me aromë delikate intensifikon gjurmët e freskëta dhe me drurë të Sauvage.

Brand DIOR
Ngjyra 103N
Fytyra N/A
Group Id A-026681
Forum