Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
174.00 €

keyword.

50 ML

Sasia

Apliko

Me paketimin e tij unik me tre pjese dhe kombinimin mjeshtëror të përbërësve, ky serum revolucionar kundër plakjes arrin ekuilibrin e përsosur midis të qenit shumë efikas, ndërkohë që ofron një përvojë të butë dhe të kujdesshme për lëkurën. Është serumi i parë me dozë të trefishtë i këtij lloji në treg. Një lloj i ri gjesti shumë efektiv, por rrënjësisht i kujdesshëm. Në një studim të pashembullt, 9 nga 10 gra që përdorin serume luksoze konfirmuan se do të zgjidhnin Rénergie H.C.F. Serum i trefishtë mbi ose shtesë ndaj serumit të tyre të zakonshëm.

Brand LANCOME
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-026700
Forum