Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
83.80 €

Madhësia

50 ML
100 ML

Sasia

Apliko

Qielli koral i Romës frymëzon një kolonjë të freskët, me drurë të përdredhur me akordin e lëngshëm të mollës, të ngritur nga notat e duhanit të pasur dhe të mbushur me aromat e freskëta të sherebelës dhe germaniumit.

Brand VALENTINO
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-027194
Forum