Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
155.60 €

Madhësia

100 ML
50 ML
30 ML

Sasia

Apliko

Qielli koral i Romës frymëzon një parfum me lule, fruta të përdredhur nga një akordi i ndritshëm dhe me lëng kivi, i rritur nga aroma e trëndafilit dhe i mbushur me jasemini për të krijuar Donna Born in Roma Coral Fantasy Eau de Parfum.

Brand VALENTINO
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum