Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
95.40 € 95.30 €

Madhësia

100ML
30ML
50ML

Sasia

Apliko

Boss Bottled Night është një aromë mashkullore jashtëzakonisht, joshëse, e krijuar për njeriun entuziast modern. Kjo aromë e Hugo Boss kombinon shënime intensive të akordeve livando, violet, muskul, thupër dhe druri. Vishni këtë aromë që t'ju mbajë në qejf dhe të zotëroni natën sa herë që spërkatni këtë aromë të këndshme.

Brand BOSS
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum