Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
116.80 €

Madhësia

50 ML
75 ML
125 ML
150 ML REFILL

Sasia

Apliko

ARMANI CODE PARFUM rishkruan kodin e një arome mashkullore të përjetshme – duke injektuar karakterin e fuqishëm dhe joshës të bizeles tonka me nota të freskëta të irisit, sherebelës dhe bergamotit, për të krijuar një përzierje aromatike drunore që është afatgjatë dhe unike. ARMANI CODE PARFUM i flet një burri që rishkruan kodet e mashkullorisë – një joshje e re që është karizmatike, një vetëbesim që është i rafinuar dhe një vetë-shprehje që është autentike.

Brand ARMANI
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-028167
Forum