Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
206.70 €

keyword.

02 IVORY

Sasia

Apliko

I lehtë, por thellësisht i rimbushur, ky hidratues i fuqishëm transformon lëkurën me energji nga burimi i detit për fytyrën tuaj më rrezatuese, me pamje të shëndetshme dhe të freskët akoma. Ky serum me shpejtësi të lartë krijon një mikro-re lagështie, duke ruajtur një strehë të hidratimit të shëndetshëm ku lëkura mund të lulëzojë.

Brand LA MER
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Forum