Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
108.90 €

keyword.

50 ML NUDE MODEL

Sasia

Apliko

Biotherm Homme zhvillon një krem shumë korrigjuese, të krijuar posaçërisht për lëkurën 40+, për të vepruar në të gjitha shenjat e dukshme të plakjes. Duke përfituar nga ekspertiza e Biotherm, Force Supreme Architect Cream ndihmon në riformimin e shtresës së lëkurës sipas shtresave, rivendosjen e fortësisë dhe paraqitjen e shenjave të rinisë në lëkurën e burrave.

Brand BIOTHERM
Ngjyra NUDE MODEL
Fytyra N/A
Group Id A-002982
Forum