Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
24.20 €

Ngjyra

055

Sasia

Apliko

Bioterm Homme 48 Kontrolli ditor antiperspirant thith djersën dhe neutralizon aromat në mënyrën më të mirë, duke ju bërë të ndjeheni të freskët dhe të pastër çdo ditë.

Brand BIOTHERM
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum