Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
37.10 €

Ngjyra

NUDE MODEL

Sasia

Apliko

Pasuruar me ujë oqeanesh të ngarkuar natyrshëm me oligoelemente dhe minerale.> Efekt i menjëhershëm i freskët dhe gjallërues. Hidraton lëkurën.> Pas 4 javësh, lëkura ndihet sikur rinovohet.* 98% e përbërësve të formulës janë të biodegradueshëm në ujë. Testi i OECD 301.

Brand BIOTHERM
Ngjyra NUDE MODEL
Fytyra N/A
Group Id A-002954
Forum