Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
181.50 €

Madhësia

60 ML

Sasia

Apliko

Në Y L'Elixir, një interpretim druri më i përmbajtur dhe më i ndjeshëm se Y Eau de Parfum, Esenca oud lë një gjurmë unike, të fuqishme dhe shumë ndjeshme. Një intensitet i pashmangshëm në kohë.

Brand YVES SAINT LAURENT
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-032428
Forum