Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
59.22 € 84.60 €

Madhësia

30ML 055
50ML 055
75ML 055

Sasia

Apliko

Tërheqëse, e qetë dhe e matur, kjo aromë elegante e grave ngjall bukurinë e luleve të bardha dhe lulëzimin vjollcë. Lulja e bukur dhe vjollcë ofrojnë një prekje delikate, të freskët, ndërsa jasemini shton një ndërmarrje qetësuese. Një aromë delikate me një aromë intriguese, kjo aromë përkëdhel butësisht lëkurën tuaj dhe është e sigurtë se do të kthej koka kur kaloni

Brand BOSS
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum