Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
29.90 € 52.70 €

Madhësia

40 ML
60ML

Sasia

Apliko

Duke shfaqur një përzierje energjike të mollës së freskët, ndjeshmëri të ngrohtë, vanilje dhe druri bubinga (trendafil Afrikan), kjo aromë e gjallë ngërthen në mënyrë të përkryer optimizmin me shpirt të lirë të BOSS Man

Brand BOSS
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum