Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
34.90 € 58.80 €

Madhësia

50ML
100ML
200ML

Sasia

Apliko

CK Të gjithë ripërcaktojnë lirinë nga konventat shoqërore. Një aromë për të gjithë, duke njohur individualitetin.Mandarina e ngrirë dhe lulja e grejpfrut janë shtresuar me shënime të ngrohta të myshkut dhe qelibarit për një përfundim të ngrohtë të zgjatur .

Brand CALVIN KLEIN
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum