Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
102.60 €

Madhësia

200ML 055
100ML 055
30ML 055
50ML 055

Sasia

Apliko

Një aromë me vendosmëri mashkullore, e lindur nga deti, dielli, toka dhe flladi i një ishulli mesdhetar. Transparenca, aromatike dhe me natyrë natyrore Aqua Di Gio Pour Homme është një shprehje bashkëkohore e mashkullorisë, në një atmosferë të shënimeve detare, frutave, bimëve dhe pyjeve.

Brand ARMANI
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum