Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
6.90 €

keyword.

NUDE MODEL

Sasia

Apliko

GARNIER SKIN NATURALS PURE ACTIVE 3 N 1 LËVËR/SKRUB/MASKË. Lëkura me vaj thjeshton rutinën tuaj të kujdesit për lëkurën duke ofruar 3 përfitime në një produkt për të ndihmuar në pastrimin e thellë, eliminimin e papastërtive dhe matjen e sipërfaqes së lëkurës tuaj.

Brand GARNIER
Ngjyra NUDE MODEL
Fytyra N/A
Group Id A-008405
Forum