Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
59.92 € 85.60 €

Madhësia

90 ML
50 ML

Sasia

Më njofto kur produkti ka stok

Apliko

Nga deklarata e vetë-shprehjes dhe frika e mishëruar në idenë e ForeverGuilty, tregimi i aromës Gucci Guilty hap një kapitull të ri për burra. Një riinterpretim modern i një kolonie klasike - një aromë shekullore italiane, është krijuar me një tharje bashkëkohore që përmban shënime fisnike të pyjeve dhe agrume të fuqishme.

Brand GUCCI
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum