Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
101.00 €

keyword.

30 ML 02 IVORY
50 ML SABLE

Sasia

Apliko

Life Plankton ™ Elixir është një gjeneratë e re e serumit që vepron në shqetësimet tuaja specifike të lëkurës, pavarësisht nga mosha ose kushtet e lëkurës. Elixir mbron, qetëson dhe rigjeneron lëkurën, duke promovuar procesin e rinovimit të qelizave. Ky serum i hapit 1 për rutinën tuaj të trajtimit të lëkurës është i mbushur me përbërësin tonë Life Plankton në përqendrimin e tij më të lartë. Në 8 ditë, cilësia e lëkurës është përmirësuar dukshëm, më e butë, më e barabartë dhe shenjat e plakjes dukshëm zvogëlohen. Ky serum duhet të përdoret si një serum i hapit 1 të rutinës tuaj të kujdesit për lëkurën. Life Plankton ™ do të ndihmojë në rigjenerimin e të gjitha funksioneve vitale të lëkurës për të rikthyer natyrshëm gjendjen e saj të shëndetshme. Forcon barrierën e lëkurës: duke rritur kohezionin qelizor dhe rigjenerimin e barrierës. Stimulon rinovimin e qelizave të lëkurës: duke përmirësuar rinovimin qelizor dhe duke inkurajuar prodhimin e molekulave thelbësore. Ruan strukturën e lëkurës: duke luftuar ngadalësimin e metabolizmit të lëkurës (e shkaktuar nga agresionet urbane). Life Plankton ™ është provuar klinikisht se zvogëlon dukshëm rrudhat dhe përmirëson qëndrueshmërinë e lëkurës. Shoqëruar në mënyrë inovative me acidin hialuronik të biofermentuar me madhësi 2: Acid hialuronik molekular i rregullt për të zbutur dhe hidratuar lëkurën. Acidi hialuronik i fragmentuar për të pasur një efekt trajtimi dhe për të depërtuar thellë dhe shëndoshur lëkurën. Vitamina C shumë e stabilizuar: Një agjent i fuqishëm antioksidues dhe ndriçues.

Brand BIOTHERM
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Group Id A-018576
Forum