Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
62.60 €

Ngjyra

BD20
BD25
BR20
B30
BR30
BD30
BR40
B40
BD40
B50
BD50
B60

Sasia

Apliko

Një fondatinë mat natyrale 24 orëshe, me mbulim të mesëm në të plotë që menjëherë largon fokusin nga poret dhe linjat, për veshje pa ndërprerje të përsosur që duket thjesht e aplikuar gjatë gjithë ditës. Fondatina All Hours është prodhuar në Francë me pigmentet dhe përbërësit më të mirë që respektojnë dhe kujdesen për lëkurën dhe sigurojnë përfundimin e përsosur natyral mat - jo shumë mat dhe asnjëherë me shkëlqim, kështu që dukeni natyrshëm pa të meta.

Brand YVES SAINT LAURENT
Ngjyra BD20
Fytyra N/A
Forum