Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
84.60 € 83.00 €

Madhësia

30 ML 02 IVORY
50 ML 02 IVORY
100 ML 02 IVORY

Sasia

Apliko

Kjo aromë ultra mashkullore Lacoste hapet me energjinë e gjelbër të borzilokut dhe vetiver të fortë, me dru për të krijuar një aromë gjallëruese për të hequr frymën tuaj!

Brand LACOSTE
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Forum