Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
70.00 €

keyword.

20 ML 103N

Sasia

Apliko

Zona e syve, duke qenë veçanërisht delikate, është shqetësimi më i madh i bukurisë tek gratë. Prezantimi i Double Serum Eye, trajtimi i plotë kundër plakjes, struktura e të cilit punon në harmoni të përsosur organike me lëkurën rreth syve tuaj.Menjëherë, sytë shkëlqejnë me rininë dhe jetën.

Brand CLARINS
Ngjyra 103N
Fytyra N/A
Group Id A-025472
Forum