Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
4.30 €

Ngjyra

100 ML 5.07 LIGHT MAT BROWN
100 ML 8.03 WARM LIGHT BLON
100 ML 1.10 BLUE BLACK
100 ML 4.03 WARM BROWN
100 ML 4.1 ASH BROWN
100 ML 4.12 ASH IRISEE BROW
100 ML 4.4 COOPER BROWN
100 ML 4.52 CHOCOLATE MAHOGANY BROWN
100 ML 5.00 LIGHT INTENSE BROWN
100 ML 5.03 WARM LIGHT BROWN
100 ML 5.1 LIGHT ASH BROWN
100 ML 5.12 LIGHT ASH IRISEE BROWN
100 ML 5.20 LIGHT IRISEE BROWN
100 ML 5.3 LIGHT GOLDEN BROWN
100 ML 5.31 LIGHT GOLDEN ASH BROWN
100 ML 5.4 LIGHT COOPER BROWN
100 ML 5.43 LIGHT COOPER GOLDEN BROWN
100 ML 5.52 LIGHT CHOCO.MAHOGANY BROWN
100 ML 5.62 LIGHT RED VIOLET BROWN
100 ML 5.7 LIGHT BROWN BROWN
100 ML 5.77 LIGHT BROWN BROWN INTENSIVE
100 ML 6.0 DARK BLONDE
100 ML 6.00 DARK INTENSE BLONDE
100 ML 6.03 WARM DARK BLONDE
100 ML 6.07 DARK MAT BLONDE
100 ML 6.1 DARK ASH BLONDE
100 ML 6.13 DARK BEIGE BLONDE
100 ML 6.15 DARK ASH MAHOGANY BLONDE
100 ML 6.26 DARK IRISEE RED BLONDE
100 ML 6.3 DARK GOLDEN BLONDE
100 ML 6.31 DARK GOLDEN ASH BLONDE
100 ML 6.32 DARK GOLDEN IRISEE
100 ML 6.34 DARK GOLDEN COOPER BLONDE
100 ML 6.35 DARK CHOCOLATE BLONDE
100 ML 6.4 DARK COOPER BLONDE
100 ML 055
100 ML 6.52 DARK CHOCO.MAHOGANY BROWN
100 ML 6.62 DARK RED VIOLET BLONDE
100 ML 6.77 DARK BLONDE BROWN INTENSIVE
100 ML 7.00 INTENSE BLONDE
100 ML 7.03 WARM BLONDE
100 ML 7.07 MAT BLONDE
100 ML 7.1 ASH BLONDE
100 ML 7.13 BEIGE BLONDE
100 ML 12.81 SPECIAL BLONDE

Sasia

Apliko

Kremë për ngjyrosjen e flokëve me Excelsa HP Technology.1.Riparim intensiv dhe mbrojtje maksimale për të promovuar depërtimin më të mirë të ngjyrave.2.Hidratues I thellë dhe I qëndrushëm.3.Formulë e ekuilibruar:ngjyrë që qëndron gjatë dhe 100% mbulon të bardhën.

Brand LIFE COLOR PLUS
Ngjyra 12.81 SPECIAL BLONDE
Fytyra N/A
Forum