Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
69.90 €

Madhësia

500 ML 02 IVORY

Sasia

Apliko

BOND MAKERn.1U zhvillua nga laboratorët kërkimor për t'u përzier me të gjitha shërbimet kimike, në veçanti me ngjyra dhe zbardhues.Ai ndërton dhe zbaton lidhjet e forta strukturore, mbron flokët nga thyerja dhe ndihmon në parandalimin e dëmtimeve të flokëve nga trajtimi kimik. BOND REINFORCERn.2Aplikohet pas shpëlarjes së procesit kimik.Ushqen thellë kutikulat dhe mbron ngjyrën (për ngjyrën e qëndrueshme).

Brand OMNIPLEX
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Forum