Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
66.60 €

keyword.

N/A

Sasia

Apliko

Ky krem i jashtëzakonshëm hidratues me përzierjen e kerpudhave Mega-mashroom të Dr. Weil plus gjemba deti ndihmon menjëherë në qetësimin dhe zbutjen e lëkurës. Ndihmon në reduktimin e dukshëm të skuqjes duke mbrojtur kundër plakjes së heshtur të lëkurës. E bën lëkurën më të fortë. E shkëlqyeshme për lëkurë të ndjeshme.

Brand ORIGINS
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum