Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
14.00 €

keyword.

40 G

Sasia

Apliko

Një pluhur që kthehet në një krem eksfolues të butë në kontakt me pëllëmbën e lagur të duarve tuaja. Një formulë e pastër e bërë vetëm nga elementë funksionalë dhe 94% përbërës me prejardhje natyrale pa harxhuar ujë.Mikrogranulat natyrale të përftuara nga lëvozhgat e arrës kryejnë një eksfolim mekanik, duke e zbardhur pjesën më sipërfaqësore të epidermës për lëkurë menjëherë më të lëmuar.Ekstrakti i Papainës eksfolon në mënyrë enzimatike, duke hequr në mënyrë selektive vetëm qelizat e vdekura.

Brand PUPA
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-028191
Forum