Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
220.80 €

keyword.

30 ML

Sasia

Apliko

E fortë, por e butë. Micro Peel pastron lëkurën në mënyrë që ajo të duket e freskët dhe e lëmuar, dhe në të njëjtën kohë forcon barrierën e saj. Me kalimin e kohës, pamja e poreve dhe papërsosmërive transformohet, linjat e holla dhe rrudhat zbuten dukshëm dhe toni dhe tekstura e lëkurës janë më të njëtrajtshme.

Brand LA MER
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-032948
Forum