Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 1
18.70 €

Madhësia

150 ML 02 IVORY

Sasia

Apliko

ONELYThe One & Only 10 NË 1 MASK SPRAY ofron 10 përfitime sublime për flokët mahnitëse, me shkëlqim të ripërtrirë, shëndetin dhe cilësi të përmirësuar.1. Ushqimi i thellë për flokët e dëmtuar2. Kontroll i dredhave3. Mbrojtje termike4. Lehtësi për të krehur flokët5. Shkëlqim6. Mbrojtja e ngjyrave të flokëve me filtra UVA / UVB7. Flokë të butë8. Parandalon këputjen9. Shton volumin 10.Aromë e këndshme

Brand ONELY
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Forum