Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
1.50 €

Madhësia

10 ML 453

Sasia

Apliko

Një trajtim luksoz në shtëpi: Ka formën e një kremi të bardhë me një strukturë kadifeje. Ai riaktivizon efektet e trajtimit profesional Omniplex (të kryer në sallon) duke stimuluar molekulat që rindërtojnë strukturën e flokëve. Trajtimi në shtëpi zgjat vetëm 5 minuta.

Brand OMNIPLEX
Ngjyra 453
Fytyra N/A
Forum