Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
24.60 €

Madhësia

250 ML 453

Sasia

Apliko

Shampon dendësues energjizues për flokë të dobët që rrezikojnë të bien. Veprim stimulues në lëkurën e kokës. Flokët rimarrin trupin, vëllimin dhe dendësinë.

Brand AMETHYSTE
Ngjyra 453
Fytyra N/A
Forum