Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
3.10 €

Madhësia

20 ML 453

Sasia

Apliko

Përforcuesi i lidhjes N ° 1:Uzhvillua nga laboratorët e kërkimit kozmetik Farmavita për t'u përzier me të gjitha përzierjet e shërbimeve kimike, në veçanti me shërbimet e ngjyrave dhe zbardhuesve.Vendos dhe krijon lidhje të forta strukturore, mbron flokët nga prishja dhe shmang dëmtimin e flokëve të shkaktuar nga trajtimi kimik. Nuk ndërhyn në shërbimin kimik të ndërmarrë, pa asnjë rregullim të procesit ose kohës së aplikimit.Përforcuesi i lidhjes N ° 2:Zbatohet pas shpëlarjes së procesit kimik. Ai përmban aktivë me performancë të lartë dhe është zhvilluar në një strukturë kremoze për aplikim më të lehtë. Bond Reinforcer stabilizon lidhjet, ushqen thellësisht, vulos kutikulin dhe mbron ngjyrën (për ngjyrën e qëndrueshme). Nuk është kondicioner .

Brand OMNIPLEX
Ngjyra 453
Fytyra N/A
Forum