Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
48.72 € 69.60 €

Madhësia

30ML
50ML
75ML

Sasia

Apliko

Goditja e flakës pasqyron nuancat dhe frymëzimin e aromës, një kornizë e kompozuar bukur në tonet e heshtur, që paraqesin tufa me gjethe bambuje, dhe shishja e ulur në një tryezë të cilësisë së mirë bambuje.Një aromë prej druri dhe lulesh, parfumi i Gucci Bamboo është i butë dhe intensiv menjëherë, që lulëzon me shënime të lules Casablanca dhe ekzotike Vanilla.

Brand GUCCI
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum