Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
15.60 €

Ngjyra

01
02
03

Sasia

Apliko

Hijezues e syve 4-në-1 që përmban një bazë, një theksues të lartë, 6 hije syri dhe një Vijezues elegant për t'ju ofruar një pamje terheqese .

Brand BOURJOIS
Ngjyra 01
Fytyra N/A
Forum