Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
6.86 € 9.80 €

Madhësia

N/A

Sasia

Apliko

Ideale për flokë të ngjyrosura. Ruan shumë gjatë intensitetin dhe ngjyrën e flokëve. Përbërësit natyralë: Ekstrakte frutash dhe vitamina. Aroma unike: Gardenia, lulja e mollës, jasemini, dru kedri.

Brand 3DELUXE
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum