Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
6.25 € 12.50 €

Madhësia

500 GR
30 GR

Sasia

Apliko

Bllanzhi me ngjyrë të kaltër karakterizohet nga një formulë e veçantë e bërë nga përbërësit e së cilës një shtresë bazë për sigurinë maksimale dhe për të siguruar një performancë superiore. I krijuar për të gjitha fazat e shkëlqimit të flokëve, sepse mund të kombinojë peroksid hidrogjeni të disponueshëm në një larmi formash dhe përqendrimesh.

Brand LIFE BLEANCHING
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Group Id A-014236
Forum