Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
295.00 €

Madhësia

100ML 350 BISQUE

Sasia

Apliko

Krijuar për gruan elegante dhe të sofistikuar që jeton jetën e saj si një formë arti - duke kapërcyer kohën, vendin dhe kulturat në të cilat ajo banon.

Brand AMOUAGE
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Forum