Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
56.20 €

Madhësia

200ML 055
50ML 02 IVORY

Sasia

Më njofto kur produkti ka stok

Apliko

Një aromë e guximshme dhe jopologjenike që rrezaton ngrohtësi dhe urdhëron vëmendjen.Aroma mbart shënime të fikut, të shtresuara me neroli të ndritshme dhe vetive të gjalla, sensuale.

Brand CALVIN KLEIN
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Forum