Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
64.20 €

Madhësia

100ML
50 ML

Sasia

Apliko

L’Homme Lacoste është aroma për burrat e guximshëm dhe këmbëngulës që drejtojnë lojën me stil dhe elegancë. Aroma e saj pikante dhe drunore çliron nga konventa.

Brand LACOSTE
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum