Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
76.60 €

Madhësia

30ML 02 IVORY
50ML 02 IVORY
75ML 02 IVORY

Sasia

Më njofto kur produkti ka stok

Apliko

Një parfum i bukur, I shndritshëm dhe madhështor, i konceptuar nga kujdesi për parfume Marie Salamagne frymëzon në zonën rurale Tuscan si një prezantuese inteligjente, duke pasqyruar atmosferën urbane dhe sofistikimin e Firencës.

Brand ROBERTO CAVALLI
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Forum