Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
23.90 €

keyword.

055

Sasia

Apliko

Një përzierje e parë e llojit të saj me Dramatically Different™ Moisturizing BB- meActive Cartridge Concentrate për pore dhe teksturë të pabarabartë që adreson shqetësimet e lëkurës. lëkurë më e butë- dhe me pamje më të ndritshme

Brand CLINIQUE
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum