Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
7.20 €

Ngjyra

12 NATURAL BLUE BLACK
10 BLACK
20 BROWN BLACK
32 DARK MAHAGONI BROWN
45 BRIGHT AUBURN
43 MED GOLDEN BROWN
41 MEDIUM BROWN
51 LIGHT BROWN
54 LIGHT GOLDEN BROWN
53 LIGHT AUBURN
55 LIGHT REDDISH BROWN
60 DARK ASH BLONDE
70 MEDIUM ASH BLONDE
73 CHAMPAGNE BLONDE
74 MEDIUM BLONDE
05 ULTRA LIGHT ASH BLONDE
03 ULTRA LIGHT SUN BLONDE
04 ULTRA LIGHT NAT. BLONDE
81 LIGHT BLONDE
30 DARK BROWN

Sasia

Apliko

Formulë e veçantë, e përhershme e ngjyrave të flokëve që përfshin Revlon 3D Colour Gel Technology ™, për një ngjyrë të pasur, shumë-dimensionale, që është në dukje natyrale por edhe shumë e qëndrueshme. E pasuruar me aminoacid të keratinës dhe mëndafshit, formulë ColorSilk pa amoniak e cila i lë flokët tuaj në gjendjen më të mirë që i keni pasur ndonjëherë!

Brand REVLON
Ngjyra 03 ULTRA LIGHT SUN BLONDE
Fytyra N/A
Forum