Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
42.60 € 85.20 €

keyword.

N/A

Sasia

Apliko

Ky vaj unik i shuarjes së lëkurës i injektuar në një koncentrat ngushëllues të lëkurës me gjalpë të farës Theobroma dhe lipide natyrale ndihmon në rinovimin e niveleve të hidratimit të lëkurës. Me Tazetta Lily Bulbs dhe Myrtle, ndihmon në prodhimin e furnizimeve rinore të kolagjenit natyral për të ndihmuar në riparimin e dukshëm të strukturës së lëkurës. Linjat e imta dhe rrudhat zbuten.

Brand ORIGINS
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum