Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
42.60 € 85.20 €

keyword.

350 BISQUE

Sasia

Më njofto kur produkti ka stok

Apliko

Hidratim i lehtë, ushqyes i bërë me Tazetta Lily Bulb rinovon nivelet e hidratimit në kontakt duke ndihmuar në rivendosjen e barrierës natyrore të lagështisë mbrojtëse të lëkurës. Zbulohet më shumë shkëlqim me pamje rinore. Lëkura ndjehet e butë dhe e butë në prekje.

Brand ORIGINS
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Group Id A-021720
Forum