Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
56.60 €

Ngjyra

B20
B30
BR30
BD35
B40
BD40
BR40
B45
B50
BD50
B60

Sasia

Apliko

Një mbulim mesatar gati i plotë, pa vaj në një formulë kremi të veshur me pluhur, i cili siguron një përfundim natyral mat, ndihet pa peshë në lëkurë dhe kontrollon shkëlqimin gjatë gjithë ditës.

Brand YVES SAINT LAURENT
Ngjyra B20
Fytyra N/A
Forum